Amenajari creative, idei de amenajare a unei bucatarii

Fototapet intre blatul de lucru si dulapurile suspendate din bucatarie

Amenajari creative, idei de amenajare a unei bucatarii

Aplicarea materialului CDS-WALL (amenajare creativa cu fototapet personalizat impermeabil) poate acoperi orice support (metal, sticla, lemn, tencuiala). In cazul in care considerati utila obtinerea unei suprafete complet sigilate, puteti opta pentru OUT-WALL.

Materialul CDS-WALL poate fi numit o amenajarea creativa, deoarece poate fi aplicat direct pe perete, intre corpurile suspendate din bucatarie si blatul mesei (zona de lucru). Nu este nevoie de sticla pt. protectie. Este rezistent la zgarieturi si se poate spala fara probleme cu multa apa.
Distanta de la aragaz (flacara aragazului) pana la perete, este stabilita de proiectantul masinii de gatit. Beneficiarul (clientul) poate sa stabileasca distanta maxima fata de perete (fata de fototapet-ul personalizat impermeabil), astfel incat acesta sa nu fie afectat in timp din cauza temperaturii ridicate.
Din experienta noastra (din 2007 pana in prezent), nu am intalnit situatia in care caldura degajata de flacara aragazului sa deterioreze fototapet-ul. Nu am receptionat nici o reclamatie de acest tip !

Treceti in revista fisa tehnica a lui CDS-WALL.


Aplicarea fototapetului pe suport de sticla

Analizand acest tip de amenajare, din considerente estetice si de pret, folosirea unui suport in spatele fototapet-ului personalizat impermeabil, este inutila. CDS-WALL poate fi aplicat direct pe tencuiala peretelui, iar aspectul final al acestuia va fi identic.
Aplicarea / montajul se realizeaza foarte usor. Nu este nevoie de personal calificat pentru a monta CDS-WALL.

Costurile aferente sticlei & transportului pot fi reinvestite pentru a schimba design-ul (respectiv fototapet-ul) dupa 2 - 3 ani, o data de doua ori sau chiar de trei ori :)

Tehnologia de imprimare, va permite pastrarea culorilor naturale in timp si garanteaza integritatea cernelurilor aplicate pe material. Nu acelasi lucru putem spune despre sticla printata, in cazul careia culoarea se cojeste de pe suport in cele mai multe dintre cazuri, din cauza schimburilor de temperatura in zona flacarii aragazului.


CDS-WALL este un material special tratat cu perforari micronice, care permit tencuielii sa respire, anuland riscul formarii mucegaiului in timp. Nu acelasi lucru putem spune despre sticla printata, care in timp poate dezvolta intre tencuiala si suprafata compacta a acesteia, diferite ciuperci microscopice, care se multiplica rapid.


Sigilarea suprafetei cu un suport precum sticla

In cazul in care se doreste o varianta speciala de amenajare a suprafetei, poate fi utilizat OUT-WALL. Acesta prezinta o protectie suplimentara, fata de precedentul matrial descris.
OUT-WALL este un material special gandit pentru amenajarile suprafetelor plane aflate intr-un mediu cu un grad ridicat de uniditate (apa din abundenta). Este recomandat pentru zona de dus / cada din interiorul bailor. Nu este necesar a se folosi pentru acest tip de amenajare, dar prezentam si aceasta posibilitate pentru clienti exigenti.

Fototapet-ul va fi croit pentru fiecare suprafata ce urmeaza a fi amenajata. Fasiile vor fi prevazute cu un surplus de minim 2 cm pentru suprapunere. La colturi suprapunerea va fi de minim 3 cm. Nu este recomandat sa comandati lucrarea dintr-o singura bucata, daca acesta va fi aplicata pe doua suprafete continue.


Idei de amenajare a bucatariei

Treceti in revista o serie de amenajari creative din catagoria Amenajarea suprafetei dintre blatul de lucru si dulapurile suspendate din bucatarie.


Montajul / Aplicarea

Pentru aplicarea materialului CDS-WALL nu este necesar personal calificat. Oricine poate lipi acest material, dupa ce sunt citite instructiunile de aplicare si in plus vazut / urmarit mayerilul video din sectiune montaj.

Aplicare materialului OUT-WALL presupune o singura operatiune in plus, cea ce face la fel de usoara aplicarea.

Pentru a calcula costul unei lucrari folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume pe care o doriti, mentionati in formularul de comanda detalii despre aceasta.

Cum lansez comanda ferma

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor