Amenajari creative, idei de amenajare baie 3D

Fototapet personalizat personalizat pentru medii cu umezeala maxima

Amenajari creative, idei de amenajare baie 3D

Considerata ca fiind un spatiu destinat igienei, "baia", are in primul rand un design de tip functional, insa acest lucru nu ne impiedica cu absolut nimic sa o gandim si ca pe un spatiu de relaxare, de intimitate, un fel de loc de refugiu sau, de ce nu, chiar un mic SPA personal.

Avand in vedere faptul ca, in foarte multe cazuri, baile nu sunt foarte generoase si pe langa obiectele sanitare mai inghesuim si o masina de spalat sau vreun dulapior pentru prosoape si alte articole de igiena, automat, spatiul devine tot mai "strangulat" si creaza o stare de disconfort.
O astfel de situatie poate fi depasita printr-un truc simplu, utilizand iluzia optica. Design-ul suprafetelor plane, poate genera spatialitate, confort si relaxare.

Amenajarea peretelui si a pardoselii

Tehnologia de imprimare, ne permite realizarea acestor tipuri de amenajare, folosind materiale diferite (pentru perete si pardoseala), dar pastrand naturaletea culorilor si continuitatea modelului grafic de la un plan la celalalt.

"Dilatarea" spatiului baii si crearea starii de "outside" prin amenajarea cu fototapet, fotocelling si fotofloor a tavanului, peretilor si pardoselii cu un design tot unitar, va genera efectul / efectele mai sus mentionate.

Pentru menajarea suprafetelor plane se poate realiza / pregati orice model grafic, indiferent de tema aleasa. Imaginile pot fi din catalogul nostru online sau din orice alte surse. Vom face tot posibilul sa identificam formatul potrivit pentru modelul grafic indicat si sa onoram comanda dvs. Orice imagine grafica, orice dimensiune !

Orice tema grafica, orice format geometric !

In afara modelelor grafice prezentate catalogul online, pe care le recomandam in mod special, putem cauta orice alt model indicat de beneficiar. Imaginile grafice prezentare in catalogul nostru online sunt organizate pe categorii si grupate in functie de destinatie.

Fiecare lucrare este dimensionata / prelucrata pe cotele mentionate de beneficiar si optimizata dpdv al rezolutiei grafice, astfel incat elementele ce il compun sa ramana reale si proportionale cu suprafata acoperita a peretelui / peretilor, tavanului sau a pardoselii.

"Orice format geometric" - reprezinta experienta si capacitatea echipei noastre, de a prelucra o imagine, conform unor cote impuse, astfel incat formatul geometric al unei suprafete sa nu fie un impediment in redarea tuturor elementelor ce compun tema, la proportiile lor naturale.

Despre materialele folosite

Pentru acest tip de amenajare a peretilor recomandam CDS-WALL 175. Acest material impermeabil poate fi utilizat pentru amenajarea peretilor care NU AU UN CONTACT PERMANENT CU APA. Poate fi spalat (fara a utiliza solventi chimici) si rezista in spatii cu un grad mediu de umiditate. Poate fi aplicat pe oricare dintre peretii de la dus / cada si/sau chiuveta si sigilat cu CDS-POLY-TR VERTICAL.

CDS-POLY-TR VERTICAL este un sigilant pentru suprafete verticale, 100% transparent, monocomponent, care se poate aplica pe suprafete verticale. Aplicarea se face in mai multe straturi si poate fi utilizat pentru amenajarea peretilor de la dus / cada si/sau chiuveta care AU CONTACT PERMANENT CU APA.

DEC-FLOOR este un material special pentru amenajarea pardoselilor, rezistent UV (isi pastreaza culorile naturale in contact cu razele solare). Acesta este aplicat intre straturile solutiilor epoxidice, fiind protejat de acestea. Sistemul obtinut are si un rol de hidroizolatie.

Aflati care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a realiza o pardoseala epoxidica decorativa cu efect 3D. Descrierea este insotita de materiale video explicative.

Pentru a vedea fisa tehnica a lui CDS-WALL si DEC-FLOOR, accesati linkurile de mai jos.
> Vezi format PDF a lui CDS-WALL.
> Vezi format PDF a lui DEC-FLOOR.

Materialul grafic imprimat va fi croit pentru fiecare suprafata ce urmeaza a fi amenajata. Fasiile vor fi prevazute cu un surplus de minim 2 cm pentru suprapunere. La colturi suprapunerea va fi de minim 3 cm. Aplicarea fasiilor se va face in functie de destinatia spatiului amenajat. In cazul bailor, unde avem un grad de uniditate crescut, se va urmari acoperirea suprafetelor in asa fel incat amenajarea sa asigure si rolul de hidroizolatie.


Amenajare baie 3D Amenajari creative baie 3D

Cum lansez comanda ferma

Detalli despre cum navigati in acest site, pentru a lansa o comanda ferma puteti accesa aici.

CDS-POLY-TR VERTICAL poate fi adaugat in cosul de cumparaturi, dupa ce ati ales tipul de material suport si deja aveti definita o prima comanda in cosul de cumparaturi.


Montajul / Aplicarea

Pentru aplicarea materialului CDS-WALL nu este necesar personal calificat. Oricine poate lipi acest material, dupa ce sunt citite instructiunile de aplicare si dupa vizionarea materialului video din sectiune montaj.

Realizarea pardoselii cu DEC-FLOOR presupune implicarea unei echipe specializate in amenajarea acestor suprafete. Este imperios necesara contractarea unei echipe de aplicatori cu experienta in turnarea straturilor epoxidice si cu echipament de lucru adecvat pentru operatii de acest fel.

Pentru a calcula costul unei lucrari folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume pe care o doriti, mentionati in formularul de comanda detalii despre aceasta.
fototapet collections
Colectia CDS, perete si pardoseala pentru baie
14 modele grafice (context tavan-perete)

Va recomandam sa treceti in revista "Colectie Bai Moderne". Nu exista nici un fel de conditionare cu privire la tema grafica (imaginile folosite) si/sau dimensiunile suprafetelor ce urmeaza a fi amenajate.

Cum lansez comanda ferma

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor