FotoTapet Personalizat

Montaj Tapet - Montaj FotoTapet - FotoTapet Personalizat

 
de ce fototapet ? preturi fototapet home portofoliu contact 
Cum comand fototapet personalizat
   
  Fototapet Tavane
  Fototapet Pardoseala
  Fototapet pt. Fundaluri
  Abstract
  Arhitectura
  Pentru camere de copii
  Muzica & Instrumente
  Food & Drinks
  Animale
  Harti
  Spatiu
  Panorama
  Grafica vectoriala
  Natura
  Sport
  Tehnica & Transporturi
  Flori & Plante
  Business & Finance
  Black & White
  Spatii comerciale
  Baie
  Livingroom -uri
  Dormitoare
  Camere de copii
  Camere de tineret
  Holuri
  Birouri
  Bucatarii
  Terase inchise
  Fototapet -ul altfel
   
  Despre fototapet
  F.A.Q.
  Portofoliu fototapet
  Portofoliu pictura
  Cum comand fototapet
   

Fototapet

Montaj Tapet - Montaj FotoTapet

Asiguram servicii de montaj / aplicare fototapet in toate orasele tarii, prin parteneri nostri acreditati. Serviciul de montaj este un serviciu externalizat ce nu implica procesul de realizare a fototapetului.
Tarifele sunt calculate in functie de complexitatea suprafetei de lucru (scafe, stalpi de rezistenta, borduri), suprafata totala a lucrarii si locatie.

Fototapet aplicat in pardoseala

Suprafetele pe care se vor turna sistemele bicomponent pe baza de rasini epoxidice sau rasini poliuretanice, trebuiesc pregatite pt. realizarea unei legaturi solide intre stratul suport existent (beton nou sau vechi, mozaic, vopsea sau pardoseala epoxidica veche, metal, gresie, parchet etc.) si rasini.

Costurile de realizare includ: pregatirea suprafetei de lucru (aspirarea si amorsa), aplicarea sistemelor bicomponent, conceptia si realizarea grafica a fototapetului personalizat. Costurile de achizitie a accesoriilor (dupa caz - sistem ilumiare, elemente decorative, etc.), vor fi calculate separat.
Afla mai multe detalii despre etapele montajului
 

Fototapet aplicat pe perete

Suprafata pe care se monteaza fototapetul trebuie sa fie dreapta, curata si fara deformari. Fasiile de fototapet se vor aplica suprapuse si pot fi decupate ulterior, obtinandu-se astfel aplicarea fasiilor una langa alta. Recomandam acest artificiu doar in cazurile unde grafica ne conditioneaza.
Costurile sunt cuprinse intre 7 euro si 10 euro / mp.

Termenul de executie pentru o suprafata de aproximativ 100 mp, variaza intre 3 si 4 zile lucratoare.

Fototapet aplicat pe tavan

Suprafata pe care se monteaza fototapetul trebuie sa fie slefuita si fara deformari. Fasiile de fototapet se vor aplica suprapuse, (suprapunerea poate fi usor indepartata), astfel obtinandu-se aplicarea fasiilor una langa alta. Recomandam acest artificiu doar in cazurile unde suntem conditionati de formatul grafic.
Costurile sunt cuprinse intre 10 euro si 15 euro / 1 mp.

Masurati peretele in trei puncte pe fiecare latura si identificati cotele cele mai mici. Aplicati fasiile de fototapet in asa fel in cat sa puteti taia din acestea. Mai multe detali aici.

Termenul de executie pentru o suprafata de aproximativ 100 mp, variaza intre 5 si 7 zile lucratoare.

Fototapet PVC-WALL LATEX aplicat pe tavan sau perete
Fasiile de fototapet se aplica suprapuse. Fiecare fasie are 1 cm in plus, special pt. a identifica si suprapune cu usurinta reperele grafice. Pe partea neinscriptionata a fasiilor este aplicat un strat inactiv de adeziv. Acesta se activeaza in contact cu apa si devine lipicios.
Etapele ce trebuiesc urmate pt. aplicarea fototapetului sunt:

1. Intindeti fasiile de fototapet pe o suprafata dreapta si curata, pt. a va asigura ca fasiile se potrivesc la rand si reperele sunt identificabile.

2. Asigurati-va ca suprafata de lucru pe care urmeaza sa aplicati fototapet-ul este curatata, nu are praf sau impuritati (zgrumturi din lavabila uscata, etc.)

3. Aplicarea fototapet-ului se face de la stanga spre dreapta (fata de intrare). Activarea stratului de adeziv se poate face in doua moduri.
a. Intindeti fasiile de fototapet pe o suprafata plana si udati-le pe rand cu apa. Intidenti apa cu un burete, fara sa apasati (evitand sa mutati adezivul dintr-o parte in alta a fasiei).

b. Cufundati pe rand fasiile de fototapet intr-un recipient cu apa (cada, suport din plastic, etc.). Fototapetul trebuie lasat in apa circa 15 - 30 secunde, dupa care se scurge si se lasa sa se activeze adezivul aproximativ 60 secunde.

4. Pozitionati fasiile pe perete urmarind reperele de imbinare (elementele grafice ce definesc fototapet-ul). Utilizati o racleta cu margine caucicata dreapta, cu care trageti / indepartati usor surplusul de apa sau bulele de aer vizibile imediat dupa aplicare. Materialul este rezistent si nu se va deteriora daca racleta are o suprafata cauciucata dreapta.

Dupa circa 12 ore, fototapetul se va face una cu peretele. Acesta va suferi diverse forme de transformare dar in timp ce se usuca si se va intinde singur fara sa mai necesite alte operatiuni.
Fibrele din care este alcatuit fototapetul se intind singure fara sa fie nevoie sa actionati asupra bulelor de aer.

Va recomandam sa treceti in revista materialul video de prezentare, unde puteti urmari pasii ce trebuiesc urmati pt. aplicarea fototapetul imprimat cu tehnologia LATEX.
 

 
Fototapet TEX-WALL LATEX aplicat pe perete

Pe suprafata pregatita pentru montaj se aplica o amorsa, peste care se va intinde cu atentie adezivul recomandat in functie de textura tapetului.

Servicii de montaj tapetTapetul se va aplica imediat si se va presa pentru a intra in contact cu suprafata peretelui, fiind cu atentie eliminate toate bulele de aer care se formeaza.

Click aici pentru a afla cum se aplica corect pe perete fototapetul insotit de adeziv.
 

Cateva sfaturi utile pentru aplicarea fototapet ului

Afla cum se aplica fototapetul pe tavan, dupa calorifere, ce facem cu suprafetele de langa usi si cum scoatem bulele de aer de dupa fototapet. Click aici pentru a te informa.

CUM COMAND FOTOTAPET PERSONALIZAT

Afla cum poti lansa o comanda de fototapet personalizat folosind unul dintre cele 1500 de modele prezentate in catalogul fototapet.ro

Afla care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a lansa o comanda de fototapet personalizat?

... click aici pentru detalii

 

 

» 10 motive pentru care sa alegi FotoTapet.ro

» Ce presupune preluare si onorarea unei comenzi de fototapet

» Cum poti beneficia de reduceri la comanda de fototapet personalizat

» Peste 1500 de modele de fototapet personalizat impermeabil

» Fototapet-ul altfel: Pereti Despartitori, Pardoseli, Tavane

» 10 sfaturi utile pentru aplicarea fototapetului

» Fototapet Personalizat cu echipamente HP Latex de ultima Generatie

» Despre Spatiul Construit - Idei de amenajare cu fototapet personalizat

RECOMANDARI

» Cum comand?
» Modele de FotoTapet
» Modele de Tapet personalizat
» F.A.Q.
» Angajari
» ANPC.RO
 

Fototapet Personalizat YouTube  Fototapet Personalizat Facebook   Fototapet Personalizat Google

PARTENERI

» High Personality Wall
» Photo Floor
» BigImages
» Pereti Personalizati
» Pictura Murala

 


2006-2016 © Toate drepturile FOTOTAPET RO SRL - de 10 ani in slujba acestui job , 10 ani de experienta si testare a celor mai inovative solutii de amenajare