Fototapet decorativ

Orice tema grafica, orice dimensiune !

Fototapet RO este un furnizor de articole personalizate in domeniul amenajarilor de interior cu o activitate neintrerupta din 2006 pana astazi. Daca produsele pentru tavan si pardoseala au fost adaugate pe parcurs in oferta noastra, amenajarea peretilor a reprezentat activitatea de baza a echipei. Materialele utilizate au fost selectate si testate din solutiile oferite de marii producatori de consumabile din piata mondiala.
Materialele folosite pt. indoor permit contactul cu apa, sunt rezistente UV si nu se deterioreaza in medii umede. Textura ferma a suportului este perforata micronic, special pentru a permite peretelui sa respire, eliminand riscul aparitiei mucegaiului.

Amenajarea personalizata a peretilor cu CDS-WALL sau OUT-WALL poate fi facuta intr-un plan liber, unde doar imaginatia stabileste formatul grafic final al unei lucrari. Noi am definit un catalog online cu aproximativ 10.000 de imagini, care va pot inspira sa alegeti cea mai potrivita tema grafica pentru ameajarea dvs.
Modelul grafic ales de beneficiar va fi prelucrat, exact pe cotele mentionate de acesta in comanda, tinandu-se cont de dimensionarea contextului in asa fel incat acesta sa-si pastreze proportiile reale cu suprafata acoperita.

Orice tema grafica, orice dimensiune !

Structurate pe categorii si subcategorii, modelele grafice prezentate in catalogul online sunt recomandarea noastra pentru realizarea unui fototapet cu calitati grafice deosebite. Acestea nu sunt singurele variante care pot fi utilizate pentu realizarea unui fototapet personalizat. Clientul ne poate indica modelul grafic dorit si echipa noastra se va ocupa de restul. Modelul grafic ales beneficiar va fi prelucrat exact pe cotele mentionate in comanda, tinundu-se cont de dimensionarea acestuia in asa fel incat acesta sa ramana real si proportional cu suprafata acoperita.

Fiecare lucrare are particularitatile ei si tocmai de aceea va beneficia de atentia cuvenita pe parcursul etapelor de realizare. Finalizarea efectiva a prelucrarii si dimensionarii unei imagini se concretizeaza in momentul primirii BDT (bunului de tipar), respectiv acceptul beneficiarului pe forma finala.
O lucrare 100% personalizata dpdv al modelului grafic, folosind o tema grafica dimensionata pe cotele indicate de beneficiar, in care realitatea culorilor naturale ale contextului imaginii, sunt imprimate pe un suport (material) care nu permite dezvoltarea mucegaiului intre acesta si perete.

Caracteristicile Fototapet-ului - de interior (indoor)

Printre caracteristicile lui CDS-WALL putem enumere:

1. Impermeabil - se poata spala cu apa, dar nu poate fi in contact cu apa pe termen lung;
2 Rezistent UV (nu se degradeaza in contact cu razele solare);
3. Sa isi pastreze naturaletea culorilor in timp;
4. Sa nu permita dezvoltarea sporilor de mucegai dupa o anumita perioada de timp de la aplicare;
5. Sa ramana neafectat dupa procesul de aplicare / montaj (sa ramana bule de aer sau cute);
6. Sa aiba un grad de elasticitate ridicat (intindere), care sa permita oscilarea lui in timpul montajului pana la imbinarea exacta a elementelor grafice;
7. Sa suporte lipirea si dezlipirea usoara, fara degradarea tencuielii peretelui.

Caracteristicile Fototapet-ului - de exterior (outdoor)

100% impermeabil si rezistent la intemperii - poate fi in contact permanent cu apa.

OUT-WALL este un material ce indeplineste aceleasi calitati precum cele a lui CDS-WALL, mai putin permisivitatea suprafetei acoperite dpdv al eliberarii vaporilor existeti in suportul acoperit (tencuiala, glet, etc.). Lucrarile realizate cu OUT-WALL sunt sigilate 100% nepermitand deterioarea acestuia in timp, daca suprafata amenajata este expusa la contactul cu apa pe termen lung sau in medii cu fluctuatii de temperatura.

In acest sens putem enumera: peretii din baie (cabina de dus), terase in aer liber, peretele balconului, zona dintre blatul de lucru si corpurile suspendate din bucatarie (in aceasta situatie este recomandat CDS-WALL), peretii interiori ai piscinei, holul de acces spre sauna, etc.

Toate calitatile enumerate si evidentiate anterior nu se regasesc in printurile traditionale (hartie imprimata sau autocolant). Orice analiza veti face in raportul calitate-cost, avand in vedere ca o astfel de amenajare nu se realizeaza pe termen scurt, veti constata ca acesta este unul real, cu un rezultat pozitiv pe termen lung. Din acest punct de vedere, materialele utilizate trebuie sa fie de calitate si asumate de un furnizor cu traditie in acest domeniu.


Montajul / Aplicarea

Pentru aplicarea materialului CDS-WALL nu este necesar personal calificat, dar este neoie de o minima indeletnicire in lucru. Oricine poate lipi acest material, dupa ce sunt citite instructiunile de aplicare si in plus vazut / urmarit materilul video din sectiune montaj.

Pentru aplicarea materialului OUT-WALL sunt urmati aceeasi pasii. Aplicarea stratului de sigilare presupune, echipamente de protectie a mainilor si cailor respiratorii.

Pentru a calcula costul unei lucrari folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume pe care o doriti, mentionati in formularul de comanda detalii despre aceasta.

Cum lansez comanda ferma

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor