Fototapet

Fototapet Personalizat Impermeabil

Pereti personalizati - Catalog Amenajari Interioare

Toate modelele grafice vor fi prelucrate pe cotele mentionate in comanda. Materialele utilizate pentru acest tip de amenajari, CDS-WALL sau OUT-WALL se caracterizeaza printr-o textura netesuta, ce permite peretelui sa respire (sunt perforate micronic), rezistente UV (culorile raman naturale in timp) si pot fi aplicate pe orice tip de tencuiala.

Incarca catalogul
Fotoceiling - Tavan

Fototapet Personalizat pentru Tavan

Tavane personalizate - Catalog Amenajari Interioare

Toate modelele grafice vor fi prelucrate pe cotele mentionate in comanda. Materialul utilizat pentru acest tip de amenajare, CDS-CEILING este usor de aplicat pe orice suprafata, rezistent UV (culorile raman naturale in timp) si 100% impermeabil.

Incarca catalogul
Fotofloor - pardoseala

Fotofloor personalizat pentru Pardoseala

Pardoseli personalizate - Catalog Amenajari Interioare

Toate modelele grafice vor fi prelucrate pe cotele mentionate in comanda (indiferent de suprafata si/sau format geometric). Pentru acest tip de amenajare este utilizat DEC-FLOOR. Materialul are o compatibilitate de 100% cu solutiile bicomponent: epoxidice, poliuretanice si poliaspartice din oferta CDS.

Incarca catalogul
Bai 3D

Fototapet pentru spatii cu umiditate crescuta

Fototapet personalizat pentru baie - dus

Toate modelele grafice vor fi prelucrate pe cotele mentionate in comanda. OUT-WALL permite realizarea corecta a acestor tipuri de amenajare. Se poate monta in locatii cu umiditate maxima (piscine, baie - in zona dusului, bucatarii - in zona de lucru).

Incarca colectia