Catalog FotoTapet Personalizat

Pardoseli Decorative cu FotoTapet Personalizat

 
de ce fototapet ? preturi fototapet montaj portofoliu contact 
Colectiile noastre
   
  Perete si Tavan
  Perete si Pardoseala
  Ceiling, Wall & Floor
  Sistem amenajare Baie
  Index Catalog
  Colectiile noastre
  Abstract  (110)
  Animale  (80)
  Apa  (860)
  Arhitectura   (95)
  Copii  (270)
  Dublu efect  (60)
  Flori  (295)
  Fundaluri  (590)
  Harti  (170)
  Tehnologie  (115)
  Munti  (470)
  Oameni  (105)
  Orase  (100)
  Strazi  (110)
  Spatiu  (80)
  Personalizabile  (190)
  Panoramice  (140)
  Vectoriale  (380) 
  Modele usi  (90)
   
  Diverse modele  (420)
   
   
   
  Cum lansez o comanda?
  F.A.Q.
  Despre Fototapet RO
  Contactati-ne
  Distribuitori
   

Photofloor

urmareste-ne pe
 

Facebook

 

Alatura-te Echipei

Reprezentati teritoriali HPWALL

Floor Image Catalog

 

Ceiling Images Catalog

Fototapet

Pardoseli Decorative cu FotoTapet Personalizat


Sistemele bicomponent pe baza de rasini epoxidice sau rasini poliuretanice, pot reprezenta diferite texturi sau pot afisa orice grafica personalizata. Sistemele de pardoseli cu rasini epoxidice, pot include straturi de acoperire, autonivelante sau sape epoxidice standard, antistatice.

Ineditul apare cand sistemele de pardoseli cu rasini sunt montate peste un fototapet personalizat care prezinta elemente din decorul incaperii sau se asorteaza cu acestea.

Materialul de tip fototapet personalizat pentru pardoseala este special pentru acest tip de lucrari. Materialul folosit este imprimat cu cerneluri speciale, acoperite cu un strat protector chiar in timpul procesului de polimerizare, permitand astfel sudarea straturilor de rasina intre care este aplicat.

Pardoseala Decorativa Personalizata cu Fototapet

In catalogul fototapet.ro avem prezentate cateva sute de imagini grafice ce pot decora orice pardoseala. Fiecare dintre imagini poate fi prelucrata, dimensionata pe cotele mentionate in comanda si / sau personalizata in functie de specificatii.

Modele grafice pentru Pardoseala Decorativa

Vezi toate modele grafice ce pot fi prelcurate pt. decorarea unei pardoseli.
Realizarea unei pardoseli personalizate cu fototapet este printre cele mai recente tendinte de design interior. Acest tip de amenajare transforma casele moderne in impresionante decoruri 3D.

Realizarea unui decor unic pentru pardoseala, permite amenajarea spatiului construit in tandem cu ideile unice ce il vor decora pe acesta. Posibilitatile de realizare izbitor de asemanatoare cu modelele 3D, pot fi alimentate dintr-o sursa nelimitata numita "imaginatia".

Pardoseala luminata
Pardoseala poate fi luminata din interior (de sub stratul epoxidic aplicat), astfel incat, aceasta va genera un efect spectaculos, in plus fata de orice alte tipuri de amenajari traditionale.

Pardoseala florescenta
Pardoseala poate fi o sursa de luminare pe timpul noptii (lac florescent aplicat in stratul epoxidic), generand un efect spectaculos atunci cand sursele alternative de lumina sunt oprite.

Atat in cazul pardoselilor decorative luminate, cat si in cazul celor florescente, efectul de lumina este dat de sub fototapetul personalizat, astfel fiind scoase in evidenta anumite elemente grafice din context.

Printre avantajele utilizarii unui sistem de pardoseala pe baza de rasini putem enumera:
- Aplicabilitate in spatii cu geometrie neregulata,
- Rezistenta la socuri mecanice,
- Impermeabilitate (izoleaza complet suportul pe care este aplicata),
- Monolitica (nu prezinta rosturi sau imbinari),
- Antistatic (reduce expunerea factorilor alergici),
- Antiderapante (dupa caz, finisate structurat prin introducerea unor particule de cuart),
- Confortabila si igienica (usor de spalat / curatat).

Modele grafice pentru Pardoseala

Vezi mai multe modele grafice structurate pe categorii.
In afara de cel mai important beneficiu direct si imediat al acestui tip de amenajare, respectiv personalizarea grafica a pardoselii prin controlul absolut al imaginii, putem lua in calcul o serie de beneficii indirecte, printre care se regasesc:

1. O noua sursa de iluminare a spatiului amenajat,
2. Posibilitatea de a insera elemente decorative,
3. Suprafata continua si neantrerupta de rosturi de dilatare sau rosturi de montaj,
4. Anularea efectului de ingalbenire in timp a solutiilor bicomponent epoxidice.

Detalii tehnice cu privire la modul de aplicare

In afara de prelucrarea grafica a imaginilor si realizarea efectiva a suportului grafic ce va decora suprafata de lucru, va recomandam sa treceti in revista o serie de informatii cu privire la timpul de realizare si recomandarile aferente realizarii unei astfel de lucrari.

SUPRAFATA DE APLICARE
Aplicarea solutiilor pe baza de rasina se poate face pe suprafete din beton, ciment, sape autonivelante, gresie, marmura, mozaic sau pe acoperiri sintetice bicomponente.
Nu este recomandata folosirea solutiilor bicomponent pe suprafete precum: linoleum sau parchet.

METODA DE EXECUTIE
Aplicarea se face in mai mai multe straturi. Timpul de realizare al unei pardoseli este de aproximativ 4 zile. Daca suprafata de lucru a fost pregatita (a fost turnata o sapa egalizatoare sau au fost indepartate elementele vechi ce decorau pardoseala), etapele de lucru sunt:

Ziua 1 - se aplica amorsa. Primul strat aplicat este amorsa epoxidica, care ne permite in urma slefuire sa obtinem o suprafata neteda cu un grad ridicat de aderenta. Timp de uscare, pana la 24 ore (3 mm)

Ziua 2 - se slefuieste amorsa si se aplica al doilea strat autonivelant. Stratul de amorsa este slefuit si aspirat, astfel obtinandu-se o suprafata neteda cu un grad ridicat de aderenta.
Stratul de vopsea epoxidica autonivelanta poate fi substituit unui alt strat de nivelare, in cazul in care suprafata de lucru are crapaturi sau diferente de nivel. Timp de uscare, 24 ore (0,7 mm)
Acest strat egalizator poate avea uneori si rolul de a hidroizola suprafata de lucru.

Ziua 3 - se aplica tema grafica personalizata. DEC-FLOOR LATEX va fi aplicat peste vopseaua epoxidica care poate avea diferite culori in functie de tema grafica (1 mm)
Cu un alb 100% DEC-FLOOR LATEX suplineste acesta deficienta a rasini epoxidice sau rasini poliuretanice.

Ziua 4 - se aplica stratul de sigilare. In aceasta etapa se aplica un strat expoxidic transparent lucios autonivelant, care are rolul de a proteja tema grafica personalizata, astfel izoland definitiv imaginea 3D ce personalizeaza suprafata de lucru. Timp de uscare, 24 - 48 ore (1 mm)
Pentru a obtine o suprafata compacta si durabila, inainte de a se trece la turnarea stratului de sigilare sunt aplicate o serie de prelucrari ale suprefetei de lucru, pt. a obtine o sudura intre primul strat aplicat si cel de sigilare.

Ziua 5 - se aplica un lac protector, rezistent la trafic. Acest ultim strat asigura o rezistenta UV si poate avea doua tipuri de texturi. Transparent lucios si transparent mat. In cazul lacului epoxidic mat se aplica un lac protector care anuleaza luciul (suprafata sticloasa) intens (0,3 mm)
Acest ultim strat, va proteja pardoseala in timp si va permite oricand anularea zgarieturilor sau al imperfectiunilor generate de fluxul de trafic.

Timpul liber dintre cele 5 etape, permite uscarea si / sau solidificarea materialelor.
In functie de modalitatea de amenajare stabilita si gradul de umiditate al spatiului ce urmeaza a fi amenajat, timpul de realizare se poate extinde pana la 7 - 10 zile.
Afla mai multe detalii despre costurile de montaj

DURABILITATE
Solutiile pe baza de rasini epoxidice sau rasini poliuretanice sunt rezistente la socuri mecanice.
Suprafata pardoselii bicomponente poate fi slefuita si reconditionata in timp. Peste aceasta se aplica un strat de protectie care ii mareste rezistenta la frecare si protejeaza efectul transparent.

Dupa incheierea procesului chimic de polimerizare, solutiile epoxidice devin absolut inofensive pentru mediul inconjurator. Pardoselile epoxidice respecta integral legislatia in vigoare cu privire la domeniul medical, fiind in conformitate cu OMS nr. 261 din 6 februarie 2007, fiind si agrementate la nivelul comunitatii europene si pot fi aplicate in diverse domenii de activitate

Pardoseala Decorativa Personalizata cu tema grafica luminata

In functie de designul grafic ales, pardoseala poate fi luminata de sub stratul bicomponent aplicat. Iluminarea poate fi facuta pe suprafete extinse sau doar sub anumite elemente din designul grafic.

Sistemele de iluminare sunt asigurate de leduri monocolore sau multicolore.


 

Idei de amenajare cu Pardoseli Decorative

Iata cateva idei de pardoseli docorative. Dincolo de modele prezentate in sectiunea dedicata, orice idee poate fi pusa in aplicare, utilizand modele din catalogul fototapet.ro si banca de imagini cu peste 30.000.000 de modele.

Idei de amenajare pardoseli docorative

» Idei amenajare Pardoseli pt. DORMITOR
» Idei amenajare Pardoseli pt. BAIE
» Idei amenajare Pardoseli pt. HOL
» Idei amenajare Pardoseli pt. LIVINGROOM
» Idei amenajare Pardoseli pt. BUCATARIE
» Idei amenajare Pardoseli pt. SPATII COMERCIALE

Costurile de realizare includ: pregatirea suprafetei de lucru (aspirarea si amorsa), aplicarea sistemelor bicomponent, conceptia si realizarea grafica a tematicii personalizate. Costurile de achizitie a accesoriilor (dupa caz - sistem ilumiare, elemente decorative, etc.), vor fi calculate separat.
Afla mai multe detalii despre costuri de montaj

Taguri: Pardoseli Decorative - FotoTapet Personalizat - Pardoseli Decorative

 

 

 

» 10 motive pentru care sa alegi FotoTapet.ro

» Ce presupune preluare si onorarea unei comenzi de fototapet

» Cum poti beneficia de reduceri la comanda de fototapet personalizat

» Peste 1500 de modele de fototapet personalizat impermeabil

» Fototapet-ul altfel: Pereti Despartitori, Pardoseli, Tavane

» 10 sfaturi utile pentru aplicarea fototapetului

» Fototapet Personalizat cu echipamente Hewlett Packard de ultima Generatie

» Despre Spatiul Construit - Idei de amenajare cu fototapet personalizat

RECOMANDARI

» Cum comand?
» Modele de FotoTapet
» Modele de Tapet personalizat
» F.A.Q.
» Angajari
» ANPC.RO
 

Fototapet Personalizat YouTube  Fototapet Personalizat Facebook   Fototapet Personalizat Google

PARTENERI

» High Personality Wall
» Photo Floor
» BigImages
» Pereti Personalizati
» Pictura Murala

 


2006-2016 © Toate drepturile FOTOTAPET RO SRL - de 10 ani in slujba acestui job , 10 ani de experienta si testare a celor mai inovative solutii de amenajare