Model tapet bucatarie

Surse de inspiratie pentru amenajarea bucatariei

Model tapet bucatarie

In traditiile asiatice, bucataria este considerata inima locuintei, locul de unde sunt transmise "fluxurile energetice" catre intreaga casa. Privind din aceasta perspectiva lucrurile, bucataria are nevoie de o atentie sporita, pentru ca aici este hranit atat trupul cat si sufletul, de aici se insufleteste starea de bine a intregii familii.

Ideile actuale de amenajare se extind aducand in prim plan mobila de bucatarie in armonie cu finisajele peretilor, compartimentare inteligenta si functii estetice complexe. Bucatariile dobandesc astazi functii din ce in ce mai variate: spatiu de gatit, de luat masa, de socializat, de relaxare.Surse de inspiratie pentru amenajarea bucatariei

Pastrarea unei armonii coloristice si a unei energii benefice intr-o bucatarie, se obtine cu metode simple si deja consacrate.
Nuantele de ORANGE sunt nerecomandate gurmanzilor si potrivite persoanelor sociabile;
Nuante de GALBEN sunt potrivite persoanelor dinamice;
Nuante de VERDE sunt un simbol al naturii si cresterii, recomandate veganilor si vegetarienilor;
Nuante de ALBASTRU genereaza calm, relaxant, potrivite persoanelor doritoare de liniste dar si celor creative;
Nuante de VIOLET emana culoare intensa, specifica in trecut regalitatii si oamenilor bogati;
Bucatariea decorata in nuante de ALB inspira simplitate si puritate.


Stabilirea unei teme grafice sau a unui model pentru tapetul din bucatarie este in general influentata de suprafata acesteia, de stilul mobilierului, dar si de peretii ramasi disponibili.

Bucatariile micute, mai ales cele de apartament, sunt putin ofertante ca si spatii libere, datorita faptului ca mobilierul functional ocupa cea mai mare parte. Exista totusi zona intre blatul de lucru si restul corpurilor suspendate unde putem interveni cu tapet pe diverse teme si modele. Fructele si legumele grafice, un mix de ustensile de bucatarie, modele florale sau jocuri geometrice simple, cu o incarcatura redusa, sunt doar cateva dintre variante.Idei de amenajare a bucatariei

Zona dintre balatul de lucru si dulapurile suspendate din bucatarie, poate fi amenajata cu orice model grafic, dorit de beneficiar (designerul de interior care raspunde de amenajare) si indiferent de suprafata care trebuie acoperita sau formatul acesteia.


Amenajarea bucatariei

Mai multe simulari in context si / sau lucrari deja realizate puteti accesa in sectiunea "Fototapet intre blatul mesei si dulapuri". Aceste modelele grafice nu au nici o legatura cu posibilitatile de amenajare pe care le putem aborda. Folosti-va imaginatia si lucrarile pot deveni realitate!


Idei de amenajare a bucatarie

Bucatariile spatioase, generoase din constructie, chiar si cele de tip open-space, ofera mai multe alternative. In acest sens putem alege unul, doi sau chiar toti peretii pentru decorarea cu tapet sau fototapet. In cazul in care bucataria dispune de insula de lucru cu cel putin una dintre laturi libera si aceasta poate fi imbracata in tapet, pastrand modelul peretilor.


Simulari in context cu tapet bucatarie

Montajul / Aplicarea fototapetului pe suprafata ce urmeaza a fi amenajata

Montarea / aplicarea materialelor nu necesita personal calificat si / sau personal instruit. Oricine poate aplica (lipii) acest material, daca analizeaza instructiunile de aplicare aflate in colet si in plus, daca vizioneaza materialele video din sectiune montaj.

Pentru a calcula costul de amenajare a unei suprafete, folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume doriti o amenajare cu acesta, mentionati in formularul de comanda detalii despre modelul grafic dorit.

Pentru amenajarea acestor suprafete este rocomandat materialului CDS-WALL.
Exista posibilitatea de a alege si varianta materialului OUT-WALL care necesita o singura operatiune in plus, cea ce il face la fel la fel de accesibil dpdv al aplicarii si de usor de montat.

Cum lansez comanda?

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor