Creatie Grafica Vectoriala

Modele Grafice Vectoriale pentru fototapet

Deoarece fototapet presupune o imagine grafica de mari dimensiuni cu un design de exceptie, dpdv vizual, exista cazuri in care imaginea trebuie recompusa sau mai bine spus redesenata, in functie de suprafata ce urmeaza a fi amenajata.

Prelucrarea imaginilor si salvarea proiectului, se face la o rezolutie minima de 300 dpi si vor fi in format grayscale sau CMYK (C=Cyan, M=Magenta, Y=Yellow, K=Black). Acestea pot contine culori speciale (spectrul Pantone). Asupra imaginilor brute se efectueaza operatiuni complexe de reglare a culorii pe fiecare canal, de decupare, de curatire, de accentuare, de aducere la culorile corecte.

Creatie Grafica Vectoriala

Toate elementele ce definesc imaginea grafica vor fi realizate in conformitate cu cererea proiectului. Fundalul poate avea orice culoare, iar elementele grafice vor prezenta nuante / culori in functie de solicitari. O imagine realizata vectorial poate fi redimensionata la orice cote fara a pierdere din calitate.

Va recomanda sa treceti in revista sectiunea "Modele Fototapet - Vectoriale" unde o sa gasiti o serie de imagini vectoriale ce pot fi redimensionate fara o restrictie a cotelor. Fiecare element ce se regaseste intr-o astfel de imagine (o linie, o umbra, un punct), poate fi indepartat si/sau modificat in functie de viziunea creatia a designerului.fototapet collections
Colectiile noastre
8 colectii cu zeci de modele grafice

Va recomandam sa treceti in revista "Colectiile noastre". Nu exista nici un fel de conditionare cu privire la tema grafica (imaginile folosite in comanda finala) si/sau dimensiunile suprafetelor ce urmeaza a fi amenajate.Cum lansez comanda?

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor