F.A.Q.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsurile acestora.

Cele mai frecvente intrebari ale clientilor si raspunsurile pentru acestea! In cazul in care nu exista un raspuns pentru intrebarea dumneavoastra prezentat in acesta pagina, accesati sectiunea contact si trimiteti-ne un mesaj. In cel mai scurt timp va vom raspunde, utilizand adresa de e-mail mentionata.


Cu ce se lipeste foto tapetul pe perete?

Depinde de modelul de fototapet comandat.
Materialele folosite, CDS-WALL, CDS-CEILING, OUT-WALL si DEC-FLOOR au adezivul livrat in colet.
Pentru aplicarea / montarea altor materiale se folosesc solutii adeziv special pe baza de solventi aposi. Pentru fiecare lucrare livram exact cantitatea necesara aplicarii acestuia pe perete si in plus.


Oferiti servicii de montaj?

Serviciile si etapele de montaj ale fototapetului personalizat comercializat de FOTOTAPET RO SRL sunt descrise in sectiunea montaj.
In functie de locatia clientului si anvergura lucrarii (pardoseala sau tavan) putem oferi servicii de montaj prin partenerilor nostri.
Oferim suport, scris, video si telefonic pentru montarea fototapetului.

Aplicarea fototapet-ului pe perete / pereti nu presupune personal calificat!


In ce orase oferiti servicii de montaj?

In toate orasele tarii, in functie anvergura lucrarii. In cazul in care lucrarea poate fi aplicata direct de catre client, oferim suport telefonic pentru montarea fototapetului.


Cum trebuie sa fie peretele pentru a putea aplica fototapetul pe acesta?

Peretele trebuie sa fie la stadiul de finisat si fara impuritati. Fototapetul poate fi aplicat pe orice suport (vopsea lavabila, tencuiala, metal, sticla, lemn, plastic, etc.). Suprafata peretelui poate avea aplicat un strat de lavabila, iar daca acesta este recent finisat, nu este obligatoriu sa folosim lavabila.


In cat timp se poate realiza fototapetul?

Termenul de realizare al unei lucrari este de 2 - 4 zile lucratoare din momentul obtinerii bunului de tipar. Pana la obtinerea BDT este nevoie de 1 - 2 zile. In functie de feedback-ul oferit de fiecare beneficiar, via e-mail, bunul de tipar poate fi obtinut in ziua preluari comenzii ferme (1 zi).


Cum se face livrarea fototapetului?

Livrarea se poate face prin curier rapid sau personal de catre unul dintre agentii nostri direct la locatia indicata de dvs.

Aflati mai multe informatii despre modalitatea de aplicare / montaj.


Cum trebuie sa fie imaginea pe care doresc sa o imprimam?

Deoarece fototapetul este in general o imagine de mari dimensiuni, imaginea grafica ce urmeaza a fi utilizata trebuie sa aiba o rezolutie buna. Daca aveti o imagine, va trebui sa ne-o trimtieti pt. a o verifica daca poate fi utilizata.

Daca nu aveti o imagine, accesati catalogul fototapet.ro si alegeti imaginea cea mai potrivita pentru decorarea spatiului dvs.

Daca nu ati identificat imaginea dorita in catalogul nostru, utilizati resursele google.images si salvati modelul grafic dorit. Trimiteti-ne acesta imaginea via e-mail si de restul ne ocupam noi.


Cum se curata/intretine fototapetul?

Fototapetul se poate spala cu apa. O carpa de bumbac moale si cu multa apa sau cu carpa uscata pentru a indeparta praful.


Fototapetul este realizat la fel ca printurile de mari dimensiuni?

NU, printurile de mari dimensiuni sunt tiparite cu cerneluri care in contact cu apa se deterioreaza. Nici printurile care ulteriror sunt foliate nu sunt recomandate a fi folosite pe perete, deoarece au o viata scurta si nu permit peretelui sa respire, dezvoltandu-se in timp mucegai.


Imaginile de pe internet pot fi transpuse in fototapet?

In principu aceste imaginii gratuite de pe internet nu pot fi folosite. Acestea sunt bune doar sa indicati modelul dorit de dvs., iar operatorii nostri vor cauta imagini similare sau vor reconstrui imaginile in format vectorial, astfel incat sa le putem scala in functie de dimensiunile solicitate de beneficiar.


Cum se calculeaza costul unei comenzi de fototapet?

Preturile sunt calculate in functie de suprafata lucrarii. Pretul porneste de la 29 Euro/ mp (pentru suprafete de minim 2 mp) pentru modelul CDS-WALL si scade in functie de suprafata totala comandata.

Detalii depsre costul / mp de fototapet personalizat impermeabil puteti accesa aici.


Aveti fototapet pe stoc?

Toate lucrarile realizate de noi sunt unice si la comanda. Pe stoc avem materialul din care acestea sunt confectionate.

La cerere pot fi livrate prin curier mostre de material.


Din ce este facut fototapetul?

Materialul folosit la realizarea fototapetului este special pentru acest tip de amanajare. Fototapetul Personalizat este realizat dintr-un carton PVC ce are in compozitie granule de poliester oferindu-i acestuia o rezistenta marita si posibilitatea de mulare pe diferite forme ale peretului. Diferenta dintre modele materialelor prezentate pe siteul nostru fiind doar accesibilitatea si destinatia finala.


Ce garantie oferiti fototapetului?

Garantia este aplicata in functie de tipul de material folosit si destinatia acestuia.

Mai multe detalii aici.


Cum lansez o comanda?

Completati formularul de comanda din siteul nostru si trimtieti-ne toate datele solicitate in acesta. Un operator va va contacta pe e-mail pentru a stabili restul detaliilor.

Treceti in revista pasii ce trebuiesc urmati pentru a lansa comanda ferma.


Care sunt modalitatile de plata?

Plata se face prin transfer bancar imediat ce comanda ferma a fost lansata. Imediat dupa stabilirea detaliilor in legatura cu viitoarea lucrare, va vom trimite o factura proforma, in baza careia se va efectua plata.

Valoarea totala a lucrarii trebuie achitata inainte de a se introduce in lucru. Fiecare lucrare este UNICA si DEDICATA clientului care o comanda.

Fototapetul personalizat NU exista pe stoc, acesta urmeaza a fi realizat in functie de specificatiile clientului.

Aflati mai multe informatii despre modalitatea de plata si livrare a unei comenzi.


Care este calitatea imaginii?

Calitatea imaginii fototapetului este una de exceptie. In lipsa elementelor decorative ale unei incaperi, imaginea ne poate conduce in mediul sau original.

Conceptul de FOTO tapet defineste calitatea lucrarilor noastre.


Oferiti servicii de editare grafica?

Da, operatorii nostri pot edita si realiza la comanda diferite teme abstracte de design, pot redesena anumite imagini care permit acest lucru sau pot concepe colaje de imagini, obtinandu-se astfel teme unice.


Cum lansez comanda?

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor