De ce NU Autocolant 3D

Autocolant 3D versus DEC-FLOOR

Amenajarile cu efect 3D au fost promovate de echipa noastra prima data la inceputul anului 2013. Dupa o serie de lucrari realizate cu autocolant si refacute pe cheltuiala proprie a firmei, am hotarat ca implicarea noastra in identificarea unor solutii optime si a unor materiale potrivite pentru acest tip de amenajare, este esentiala si prioritara.

Aplicarea corecta a autocolantului presupune o vasta experienta de lucru cu acest material (sute de metri patrati aplicati) si, chiar si asa, suprafetele mari vor fi o mare bataie de cap. Dupa ce ai stricat zeci de metri de autocolant, incercand sa-l aplici corect, realizezi ca acesta nu este materialul indicat pentru amenajarea pardoselilor cu efect 3D.

Daca doresti sa realizezi o pardoseala decorativa Soft, cu un design limitat, creat din cateva stikere colorate, atunci DA, autocolantul este o varianta ieftina si rapida. Doar ca nu poti realiza lucrari de exceptie cu stikere din autocolant !

Indiferent de calitatea autocolantului folosit, cand ai de executat o pardoseala de mari dimensiuni, acesta nu va dispune de fiabilitatea necesara pentru realizarea premium a unor astfel de lucrari. Face bule la aplicare, nu poate fi dezlipit daca a fost deja lipit si nu poate fi reaplicat daca cumva s-a rupt la manevrare.


Diferenta dintre Autocolant si DEC-FLOOR

DEC-FLOOR de la CDS este extrem de permisiv la aplicare. Poate fi lipit si dezlipit de mai multe ori, nu face bule de aer sub nici o forma, daca se rupe o fasie, bucatile pot fi aplicate fara a fi vizibil defectul si nu in ultimul rand, nu ai nevoie de experienta pentru a monta acest material.

Avantaje prin comparatie:

Cu DEC-FLOOR pot fi realizate lucrari pe suprafete extinse, de sute de metri (250 - 1000 mp), fara a exista vreun impediment in aplicarea lui.
> Cu autocolant este bine sa nu incercati !

DEC-FLOOR Nu formeaza BULE de AER la aplicare.
> Orice tip de autocolant formeaza BULE de AER la aplicare.

DEC-FLOOR se poate lipi si dezlipi de mai multe ori, fara a fi nevoie sa interveniti cu alte unelte.
> Autocolantul se poate dezlipi mult mai greu si exista riscul ruperii in cazul in care acesta a preluat temperatura stratului suport.

DEC-FLOOR este foarte permisiv la manevrabilitate. Se poate RUPE si aplica, fara a fi evident acest lucru.
> Aplicarea autocolantului este mai dificila, datorita foliei de protectie care trebuie dezlipita in timp ce acesta este lipit.

DEC-FLOOR se poate rupe (vezi filmul de prezentare de mai jos) si nu este nici o problema.
> Nu incercati asa ceva cu autocolantul !

Pentru aplicarea / lipirea materialului DEC-FLOOR, nu este nevoie sa fi aplicat un material similar cu o alta ocazie. Oricine poate lipi acest material pe un suport neted.
> Pentru a aplica pe o suprafata extinsa un material de tip autocolant, ai nevoie de o experienta anteriora, cateva sute de metri montati.


Caracteristicile lui DEC-FLOOR !

Poate fi aplicat de oricine ! Nu este nevoie de personal calificat pentru a aplica acest material.

Este rezistent UV. Modelul imprimat nu se decoloreaza in timp la contactul cu razele solare.

Unicitatea stilului de amenajare, indiferent de suprafata si / sau formatul geometric.

Modelele grafice imprimate pot genera un efect 3D.

Poate fi utilizata orice tema grafica. Echipa noastra se va ocupa de prelucrarea grafica a modelului.

Elementele grafice ce compun modelul, pot fi pozitionate la cerere in functie de amenajare.

Print test de culoare pentru testarea rezolutiei modelului grafic.

Va recomandam sa vizionati filmul de prezentare de mai jos, pentru a va convinge de cele mentionate mai sus.Pentru a calcula costul unei lucrari cu DEC-FLOOR de la CDS, folositi formularul de comanda. In cazul in care aveti o imagine anume pe care o doriti, mentionati in formularul de comanda detalii despre aceasta.

Cum lansez comanda ferma

Video prezentare explicatativa si detalii despre etapele ce trebuiesc urmate, pt. lansarea comenzii.

Categorii

Montaj / Aplicare

Materialele utilizate sunt usor de aplicat pe orice suprafata plana, iar montajul in sine nu presupune personal calificat.

Cele mai Populare

  • Suportul utilizat pt. realizarea fototapetului

Acest site foloseste cookie-uri.
afla mai multe detalii despre utilizare cookie-urilor